GK 80 CHNL TEN

Güzel kokmak, diğer bayanlardan farklı olmak ve her zaman bakımı ile ön planda olmayı istemek bayanlar için çok önem taşır. Bir bayan ne kadar iyi giyinirse giyinsin, kılık kıyafetini tamamlayacak iyi bir parfüm kullanmıyorsa bir şeyler eksik kalmış demektir ve bu hemen fark edilir. GK 80 CHNL TEN sizin tamamlayıcı unsurunuz olmaya ve eksik hiçbir şey bırakmamaya kararlı. Modern bayanların asla vazgeçemediği bazı önemli değerleri vardır ve parfüm kullanmak da bunların en başında gelmektedir. Yorucu günlerde iş için çabalayan bu kadınların en büyük yardımcısı kalıcı kokularıdır.
Çiçeksi notalar tatlı baharatlı notalarla birleşerek lezzetli ve seksi yaramazlığa işaret ediyor. Mutluluğa ve şansa inana pozitif kadınların kokusu. 
Yumuşalığın gerçek bir patlaması bir lezzet dalgası gibi...
Turunçgillerle, sümbül, pembe meyve taneleri, susam, yasemin, beyaz çiçekler ve amber kokularının kaynaşmasıyla bütünleşen pembe bir parfüm. 
Çiçeksi notalar tatlı baharatlı notalarla birleşerek lezzetli ve seksi yaramazlığa işaret ediyor. Mutluluğa ve şansa inana pozitif kadınların kokusu. Yumuşalığın gerçek bir patlaması bir lezzet dalgası gibi… Turunçgillerle, sümbül, pembe meyve taneleri, susam, yasemin, beyaz çiçekler ve amber kokularının kaynaşmasıyla bütünleşen pembe bir parfüm.
Taze çiçek notaları ile saran parfüm, modern kadınlar için sonsuz bir zevk yaratıyor.