GK 76 YSL MAN

Bayan Parfüm 50 ml yasemin çiçeği vurgusu ile notalarında çekici bir iklim oluşturulmuştur. İnce dokusu ile bahar esintileri oluşturmakta ve zambak notaları ile kendinizi sürekli pozitif bir atmosferde tutabilmeyi sağlayabileceksiniz.
Koku sıkıldığı andan itibaren keskin bir manifesto hissedilmekte ve mutluluk uyandıran parfüm frenk üzümü ile ışıltılı bir hal kazanmaktadır. Kadınsılığı ise sedir ağacı ve sandal ağacı notaları ile ortaya çıkarmaktadır. Çekici, kendine güvenen, anında fark edilen kadınların bahar tazeliğinde ince ama feminen kokusu olacak bir üründür.
Baş notalarda, körpe yeşil akorun modernliği bergamotun kokuya keskinlik veren klasik ferahlığıyla birleşiyor, lezzetli ve sofistike bir koku yaratıyor. Kalp notalarında ışıldayan ve aşırı feminen Zambak yasemin özütü, Tonka fasulyesinin maskülen ve feminen kokusuyla birleşiyor. Tonka fasulyesi kokuya kremsi bir boyut kazandırıyor. Dip notalar sedir ve sandal ağacının kremsi özütleriyle, arzu ve şehvetin bir manifestosunu simgeliyor. Vanilya dip notalara hipnotik bir dokunuş ekliyor.